concert: Luwten in TivoliVredenburg op WOENSDAG 27 OKTOBER 2021

  • Luwten
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
WO.
27 OKT
LUWTEN Pandora, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Luwten
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Luwten in TivoliVredenburg
Tickets Luwten:
wo 27 okt
TivoliVredenburg, Utrecht

EXTRA INFORMATIE

Luwten schrijft popmuziek dat leeft tussen het vacuum en het geruis. Muzikant en producer Tessa Douwstra noemt haar prachtige nieuwe album niet voor niets Draft: deze liedjes zijn niet afgeschermd binnen een computer of een gedachtewereld. Dissonante samples als een fietsketting of taperecorder vormen net zo achteloos iets muzikaals als een beat of een menselijke stem.

De foutjes en toevalligheden die menig producer uit de liedjes zou poetsen vormen bij Luwten juist onderdeel van het vocabulaire. Het is een prachtig gebaar dat laat zien dat je omgeving altijd aanwezig is in het dagelijks leven, of je een passieve toeschouwer bent of actief mensen benadert. Op het podium zoekt Luwten precies zo’n bijzondere dynamiek: een show waarin spanning en onbevangenheid over elkaar heen tuimelen als prille geliefden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Luwten in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Luwten

Foto Luwten te Werfpop 2018 Foto Luwten te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto Luwten te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Luwten te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Luwten te Werfpop 2018 Foto Luwten te Grasnapolsky 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 25 foto's van Luwten

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws