concert: Luwten in TivoliVredenburg op WOENSDAG 27 OKTOBER 2021

  • Luwten
    Luwten - 20/10 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
  • Luwten
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
WO.
27 OKT
LUWTEN Pandora, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Luwten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 27 oktober 2021.
Dat is 906 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Luwten in TivoliVredenburg
DEZE Luwten TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 27 okt
TivoliVredenburg, Utrecht

EXTRA INFORMATIE

Luwten schrijft popmuziek dat leeft tussen het vacuum en het geruis. Muzikant en producer Tessa Douwstra noemt haar prachtige nieuwe album niet voor niets Draft: deze liedjes zijn niet afgeschermd binnen een computer of een gedachtewereld. Dissonante samples als een fietsketting of taperecorder vormen net zo achteloos iets muzikaals als een beat of een menselijke stem.

De foutjes en toevalligheden die menig producer uit de liedjes zou poetsen vormen bij Luwten juist onderdeel van het vocabulaire. Het is een prachtig gebaar dat laat zien dat je omgeving altijd aanwezig is in het dagelijks leven, of je een passieve toeschouwer bent of actief mensen benadert. Op het podium zoekt Luwten precies zo’n bijzondere dynamiek: een show waarin spanning en onbevangenheid over elkaar heen tuimelen als prille geliefden.

Foto's van Luwten

Foto Luwten te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Luwten te Wende's Kaleidoscoop Foto Luwten te Luwten - 20/10 - Paradiso Foto Luwten te Luwten - 20/10 - Paradiso Foto Luwten te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto Luwten te Wende's Kaleidoscoop
 
Bekijk alle 40 foto's van Luwten

Gerelateerd nieuws