concert: Luwten in Ancienne Belgique (AB) op DINSDAG 19 OKTOBER 2021

  • Luwten
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
  • Luwten
    Luwten - 20/10 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
DI.
19 OKT
LUWTEN Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2021
Hoofdprogramma Luwten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 19 oktober 2021.
Dat is 910 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Luwten schrijft popmuziek dat leeft tussen het vacuum en het geruis. Muzikant en producer Tessa Douwstra noemt haar prachtige nieuwe album niet voor niets Draft: deze liedjes zijn niet afgeschermd binnen een computer of een gedachtewereld. Dissonante samples als een fietsketting of taperecorder vormen net zo achteloos iets muzikaals als een beat of een menselijke stem.

De foutjes en toevalligheden die menig producer uit de liedjes zou poetsen vormen bij Luwten juist onderdeel van het vocabulaire. Het is een prachtig gebaar dat laat zien dat je omgeving altijd aanwezig is in het dagelijks leven, of je een passieve toeschouwer bent of actief mensen benadert. Op het podium zoekt Luwten precies zo’n bijzondere dynamiek: een show waarin spanning en onbevangenheid over elkaar heen tuimelen als prille geliefden.

Foto's van Luwten

Foto Luwten te Werfpop 2018 Foto Luwten te Grasnapolsky 2022 Foto Luwten te Luwten - 20/10 - Paradiso Foto Luwten te Wende's Kaleidoscoop Foto Luwten te Waterpop 2018 Foto Luwten te Grasnapolsky 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 40 foto's van Luwten

Gerelateerd nieuws