concert: Pip Blom in Rotown op VRIJDAG 26 NOVEMBER 2021

  • Pip Blom
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
  • Pip Blom
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
VR.
26 NOV
PIP BLOM 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Pip Blom
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pip Blom in Rotown
Tickets Pip Blom:
vr 26 nov
Rotown, Rotterdam
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Het gaat nog wel even duren voordat we allemaal in precies in de juiste flow zitten. Eerst die prik en dan moeten we het weer hélémaal opnieuw uitzoeken. Gelukkig geeft Pip Blom ons de nodige wegwijs op de verslavende nieuwe single Keep It Together. In de clip heeft het kwartet duidelijk moeite om de workout-routine bij te houden: uiteindelijk omarmt Pip Blom de koddige chaos met een glimlach.

De band is in korte tijd uitgegroeid een van de meeste geliefde indie-acts van de lage landen: het debuut Boat bracht ze op alle grote festivals en zalen ter wereld, waaronder het geliefde Glastonbury. Bij opvolger Welcome Break – vernoemd naar het Britse self-serviceketen – pakt Pip verder uit met haar unieke talent: het schrijven van vlotte oorwurmen die heerlijk uit de bocht durven te vliegen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pip Blom in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Pip Blom

Foto Pip Blom te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Pip Blom te Popronde Hengelo 2017 Foto Pip Blom te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Pip Blom te Pip Blom - 21/02 - Rotown Foto Pip Blom te Loose Ends 2019
 
Bekijk alle 54 foto's van Pip Blom

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws