concert: Luwten in Rotown op ZONDAG 15 MEI 2022

  • Luwten
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
  • Luwten
    Luwten - 20/10 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
15 MEI
LUWTEN 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Luwten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 15 mei 2022.
Dat is 378 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Luwten in Rotown
DEZE Luwten TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 15 mei
Rotown, Rotterdam
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Luwten schrijft popmuziek dat leeft tussen het vacuum en het geruis. Muzikant en producer Tessa Douwstra noemt haar prachtige nieuwe album niet voor niets Draft: deze liedjes zijn niet afgeschermd binnen een computer of een gedachtewereld. Dissonante samples als een fietsketting of taperecorder vormen net zo achteloos iets muzikaals als een beat of een menselijke stem.

De foutjes en toevalligheden die menig producer uit de liedjes zou poetsen vormen bij Luwten juist onderdeel van het vocabulaire. Het is een prachtig gebaar dat laat zien dat je omgeving altijd aanwezig is in het dagelijks leven, of je een passieve toeschouwer bent of actief mensen benadert. Op het podium zoekt Luwten precies zo’n bijzondere dynamiek: een show waarin spanning en onbevangenheid over elkaar heen tuimelen als prille geliefden.

Foto's van Luwten

Foto Luwten te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Luwten te Luwten - 20/10 - Paradiso Foto Luwten te Werfpop 2018 Foto Luwten te Luwten - 20/10 - Paradiso Foto Luwten te Grasnapolsky 2022 Foto Luwten te Wende's Kaleidoscoop
 
Bekijk alle 40 foto's van Luwten

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden