concert: Glass Animals in TivoliVredenburg op VRIJDAG 13 MEI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Glass Animals
    Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag
    © Thomas Geurts
  • Glass Animals
    Pukkelpop 2022 - zondag
    © Linde Dorenbos


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Glass Animals in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
13 MEI
GLASS ANIMALS Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Glass Animals
Concert uitverkocht
Glass Animals in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 13 mei
Glass Animals
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 25,85

EXTRA INFORMATIE

De Engelse band Glass Animals maakt een opgewekte combinatie van indierock, electropop, triphop en alternative R&B. Debuutalbum Zaba betekende in 2014 meteen de doorbraak voor de band en leidde tot tournees over de hele wereld. Tweede plaat How To Be A Human Being (2016) is daar de weerslag van: frontman Dave Bayley legde de gesprekken die hij voerde met fans, taxichauffeurs en vreemden vast op zijn telefoon en gebruikte die opnames als basis voor de teksten – al is het moeilijk om je nog op teksten te concentreren wanneer je die verslavend lekkere beats hoort. Het nieuwe album Dreamland kwam uit in augustus 2020, met o.a. de single Heat Waves – een introspectieve zomerhit met gelaagde bassen over hoe een relatie je persoonlijkheid kan vervagen en je kan veranderen op een manier die je niet eens doorhad totdat je een stap terug zet.

Foto's van Glass Animals

Foto Glass Animals te Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag Foto Glass Animals te Metropolis Festival 2015 Foto Glass Animals te Best Kept Secret 2016 - Zaterdag Foto Glass Animals te Pukkelpop 2022 - zondag Foto Glass Animals te Pukkelpop 2022 - zondag Foto Glass Animals te Metropolis Festival 2015
 
Bekijk alle 39 foto's van Glass Animals

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws