concert: ROOS VAN NIJMEGEN VOORRONDE 3 in Doornroosje op DONDERDAG 01 JULI 2021

DO.
01 JUL
ROOS VAN NIJMEGEN VOORRONDE 3 Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets ROOS VAN NIJMEGEN VOORRONDE 3 in Doornroosje
Tickets ROOS VAN NIJMEGEN VOORRONDE 3:
do 01 jul
Doornroosje, Nijmegen
€ 5,50

EXTRA INFORMATIE

Key May String Trio is geformeerd rondom zangeres en songwriter Key May. Key May (zang & gitaar), Sascha (cello) en Timothy (contrabas) combineren jazz, folk, soul en klassieke muziek tot gelaagde en melodieuze nummers.
Met de combinatie van keiharde trapbeats tot rock- en popnummers zorgt Terry Joint voor een heel gevarieerde show die altijd vol met energie zit. Met maar liefst vijf zangers/rappers ontstaat er een dynamische act. Met muzikale ondersteuning van producer Timothy en Terry Joint ontstaan de meest originele beats en gitaarrifjes die voor een unieke sound zorgen.
Verwacht bij Blueshift een optreden vol gierend Hammondorgel, meeslepende vocalen, scheurende gitaarsolo’s, rommelende bas en opzwepende drums. Deze zeskoppige Nijmeegse bluesrockband speelden vooral covers van bekende nummers uit de blues, bluesrock en classic rock. Tegenwoordig gebruikt de band die invloeden voor eigen materiaal, en heeft het zestal in 2020 hun debuut EP ‘Waves’ uitgebracht.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat ROOS VAN NIJMEGEN VOORRONDE 3 in Doornroosje plaatsvindt.