concert: Navarone in Openluchttheater De Goffert op ZONDAG 11 JULI 2021

ZO.
11 JUL
NAVARONE 19:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Navarone
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Navarone in Openluchttheater De Goffert
Tickets Navarone:
zo 11 jul
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 33,00

EXTRA INFORMATIE

Navarone staat helemaal klaar om de draad eindelijk weer op te pakken. En hoe, want de heren hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten. De Nijmeegse rockband Navarone beleefde in 2019 hun meest succesvolle jaar tot nu toe. Zo werd de band tweede bij The Voice Of Holland, verkochten zij twee clubtours volledig uit en speelde zij als support voor Bon Jovi in het Goffertpark en Anouk in de Ziggodome.

De gestage opmars van Navarone is niet onopgemerkt gebleven. Zo tekende de band tijdens deze pandemie bij het grote Sony Music en zijn ze de studio ingedoken met niemand minder dan Gordon Groothedde (o.a. bekend van zijn werk met Krezip, Maan, Waylon, Bløf en Miss Montreal). En als klap op de vuurpijl is de eerste nieuwe single ‘Can’t Love’ op 28 mei uitgekomen. Dit voorspelt veel goeds voor wat ons nog te wachten staat.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Navarone in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.

Foto's van Navarone

Foto Navarone te Navarone - 22/10 - Paradiso Foto Navarone te Huntenpop 2017 Foto Navarone te Parkpop Saturday Night 2019 Foto Navarone te Down The Rabbit Hole 2017 - Zaterdag Foto Navarone te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto Navarone te Zwarte Cross Festival 2019
 
Bekijk alle 148 foto's van Navarone

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws