concert: Metropool Open Air: Maan in Openluchttheater Hertme op ZATERDAG 03 JULI 2021

  • Maan
    538 Koningsdag 2016
    © Peter in ´t Hout
  • Maan
    538 Koningsdag 2016
    © Peter in ´t Hout
ZA.
03 JUL
METROPOOL OPEN AIR: MAAN 18:30 uur Openluchttheater Hertme, Hertme (door: Metropool )
2021
Hoofdprogramma Maan
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Metropool Open Air: Maan in Openluchttheater Hertme
Tickets Metropool Open Air: Maan:
za 03 jul
Openluchttheater Hertme, Hertme
€ 32,50

EXTRA INFORMATIE

Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is het Maan. Nadat ze The Voice of Holland won, heeft de zangeres in sneltempo een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen. De hoogtepunten stapelen zich op: Noorderslag, Pinkpop, een uitverkochte tour, gouden singles met ‘Lief Zoals Je Bent’ en ‘Spijt’ en een met goud bekroonde EP ‘Waar Ga Je Heen’, waar ze aan werkte met onder andere Anouk, Yung Felix, Ramiks, Project Money en Paul Sinha. Ze scoorde ze hits met andere artiesten, zoals Ronnie Flex, Sevn Alias en op dit moment staat ze hoog in de hitlijsten samen met Snelle.

De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat ze zich moeiteloos kan bewegen in verschillende genres zonder zichzelf te verliezen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Hertme in Hertme? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Metropool Open Air: Maan in Openluchttheater Hertme plaatsvindt.

Foto's van Maan

Foto Maan te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Maan te 538 Koningsdag 2016 Foto Maan te Maan - Larger Than Live - 06/08 - Ziggo Dome Foto Maan te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Maan te Maan - 09/02 - Patronaat Foto Maan te Maan - 07/03 - Paard
 
Bekijk alle 108 foto's van Maan

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws