concert: Joe Buck in Paleistuin van Het Noordbrabants Museum op VRIJDAG 23 JULI 2021

  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
VR.
23 JUL
JOE BUCK 20:00 uur Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Joe Buck

EXTRA INFORMATIE

Deze zomer presenteren Theater aan de Parade, Willem Twee Poppodium en Het Noordbrabants Museum unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer! Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek. In de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het NoordBrabants Museum organiseren we geweldige, intieme concerten, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joe Buck in Paleistuin van Het Noordbrabants Museum plaatsvindt.

Foto's van Joe Buck

Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Country To Country 2020 Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Country To Country 2020
 
Bekijk alle 9 foto's van Joe Buck

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws