concert: Metropool Open Air: Rolf Sanchez in Openluchttheater Hertme op VRIJDAG 02 JULI 2021

  • Rolf Sanchez
    Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome
    © Irwan Notosoetarso
  • Rolf Sanchez
    Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome
    © Irwan Notosoetarso
VR.
02 JUL
METROPOOL OPEN AIR: ROLF SANCHEZ 18:30 uur Openluchttheater Hertme, Hertme (door: Metropool )
2021
Hoofdprogramma Rolf Sanchez
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Metropool Open Air: Rolf Sanchez in Openluchttheater Hertme
Tickets Metropool Open Air: Rolf Sanchez:
vr 02 jul
Openluchttheater Hertme, Hertme
€ 32,50

EXTRA INFORMATIE

Sinds zijn deelname aan het populaire Nederlandse TV-programma "De Beste Zangers" is de carrière van Rolf Sanchez in een stroomversnelling gekomen. In september 2020 bereikte hij de eerste positie in Top 40 met "Más Más Más". Zijn tweede hitnotering, want ook zijn duet met Emma Heesters dat voortkwam uit 'De Beste Zangers', Pa Olvidarte, was in 2019 goed voor dubbel platina. Zijn succes is inmiddels internationaal want de Nederlands- Dominicaanse zanger en liedjesschrijver scoort ook nummer 1 hits in de Amerikaanse Billboard Charts!

Rolf Sanchez is door zijn open en warme karakter een graag geziene gast bij radio en tv-stations en bestormt op dit moment de hitlijsten met zijn nieuwe song “Ven Ven”. Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band The Latin Society en is een authentiek muzikaal fenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten en je laat dansen als een ware Latin queen of king.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Hertme in Hertme? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Metropool Open Air: Rolf Sanchez in Openluchttheater Hertme plaatsvindt.

Foto's van Rolf Sanchez

Foto Rolf Sanchez te Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome Foto Rolf Sanchez te Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome Foto Rolf Sanchez te Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome Foto Rolf Sanchez te Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome Foto Rolf Sanchez te Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome Foto Rolf Sanchez te Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 15 foto's van Rolf Sanchez

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws