concert: Sophie Straat in Paleistuin van Het Noordbrabants Museum op DONDERDAG 22 JULI 2021

DO.
22 JUL
SOPHIE STRAAT 20:00 uur Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Sophie Straat

EXTRA INFORMATIE

Deze zomer presenteren Theater aan de Parade, Willem Twee Poppodium en Het Noordbrabants Museum unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer! Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek. In de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het NoordBrabants Museum organiseren we geweldige, intieme concerten, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sophie Straat in Paleistuin van Het Noordbrabants Museum plaatsvindt.

Foto's van Sophie Straat

Foto Sophie Straat te Fieldlab concert André Hazes - 07/03 - Ziggo Dome Foto Sophie Straat te Fieldlab concert André Hazes - 07/03 - Ziggo Dome Foto Sophie Straat te Fieldlab concert André Hazes - 07/03 - Ziggo Dome Foto Sophie Straat te Fieldlab concert André Hazes - 07/03 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 4 foto's van Sophie Straat

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws