concert: My Sleeping Karma in Openluchttheater De Goffert op ZATERDAG 31 JULI 2021

ZA.
31 JUL
MY SLEEPING KARMA 20:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma My Sleeping Karma
Toegang 20

EXTRA INFORMATIE

My Sleeping Karma staat al jaren bekend om hun instrumentale en fascinerende psychedelische rock. De individuele kwaliteit van de muzikanten staat volledig in dienst van de muziek en de relaxte groove. De sound van de Duitsers pulseert als Tool en voegt het abstracte van God Is An Astronaut toe aan de mix.

De minimalistische aanpak met spaarzaam gebruikte instrumenten en pakkende maar repetitieve leads nestelen zich in het brein. Dit alles is overgoten met bezwerende psychedelische etherische Oosterse elementen. Naarmate de nummers vorderen en van meer lagen worden voorzien, leiden het gitaarwerk en drumspel regelmatig tot een intense climax. De Duisters zijn niet scheutig met het aantal releases, vijf tot nu toe waarvan het fantastische ‘Moksha’ alweer van 2015 is. Nieuwe werk is in de maak. Wellicht krijgen we hier iets van te horen tijden s een van hun spaarzame shows.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 12 juni 2021 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat My Sleeping Karma in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.

Leden die hier naar toe gaan