concert: Los Bitchos in Merleyn op DONDERDAG 07 APRIL 2022

DO.
07 APR
LOS BITCHOS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Los Bitchos
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Los Bitchos in Merleyn
Tickets Los Bitchos:
do 07 apr
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Los Bitchos klinkt zonder twijfel als het grootst mogelijke feest dat je je voor kunt stellen. Met een tropische combinatie van instrumentale cumbia, psychedelische pop en surfmuziek zet het vierkoppige damescollectief een bruisende liveperformance neer. Als er een band is die je uit de corona-neerslachtigheid kan trekken en je de hele avond kan laten dansen, dan is het Los Bitchos wel.

De dames wonen in Londen, maar komen allemaal uit een andere hoek van de aarde; namelijk uit Perth, Montevideo, Stockholm en Croydon. Vóór de lockdown hebben ze al veel publiek weten te verbazen tijdens de voorprogramma’s van Mac DeMarco, Ty Segall, Viagra Boys, Bill Ryder Jones, Dry Cleaning, Kikagaku Moyo en Methyl Ethel.
Met een arsenaal aan nieuwe tracks en een waanzinnig tourschema, staan ze te trappelen om weer live te spelen. En natuurlijk om hun aankomende debuutalbum ten gehore te brengen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Los Bitchos in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van Los Bitchos

Foto Los Bitchos te Grauzone 2020 Foto Los Bitchos te Grauzone 2020 Foto Los Bitchos te Grauzone 2020 Foto Los Bitchos te Grauzone 2020
 
Bekijk alle 4 foto's van Los Bitchos

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen