concert: Los Bitchos in Merleyn op DONDERDAG 07 APRIL 2022

  • Los Bitchos
    Grauzone 2020
  • Los Bitchos
    Los Bitchos - 08/04 - Paradiso
    © Susana Martins
DO.
07 APR
LOS BITCHOS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Los Bitchos

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 07 april 2022.
Dat is 747 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Los Bitchos in Merleyn
DEZE Los Bitchos TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 07 apr
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Los Bitchos klinkt zonder twijfel als het grootst mogelijke feest dat je je voor kunt stellen. Met een tropische combinatie van instrumentale cumbia, psychedelische pop en surfmuziek zet het vierkoppige damescollectief een bruisende liveperformance neer. Als er een band is die je uit de corona-neerslachtigheid kan trekken en je de hele avond kan laten dansen, dan is het Los Bitchos wel.

De dames wonen in Londen, maar komen allemaal uit een andere hoek van de aarde; namelijk uit Perth, Montevideo, Stockholm en Croydon. Vóór de lockdown hebben ze al veel publiek weten te verbazen tijdens de voorprogramma’s van Mac DeMarco, Ty Segall, Viagra Boys, Bill Ryder Jones, Dry Cleaning, Kikagaku Moyo en Methyl Ethel.
Met een arsenaal aan nieuwe tracks en een waanzinnig tourschema, staan ze te trappelen om weer live te spelen. En natuurlijk om hun aankomende debuutalbum ten gehore te brengen.

Foto's van Los Bitchos

Foto Los Bitchos te Grauzone 2020 Foto Los Bitchos te Grauzone 2020 Foto Los Bitchos te Grauzone 2020 Foto Los Bitchos te Sziget 2023 - Donderdag Foto Los Bitchos te Sziget 2023 - Donderdag Foto Los Bitchos te Dauwpop 2023
 
Bekijk alle 19 foto's van Los Bitchos

Leden die hier naar toe wilden