concert: Suuns in Doornroosje op ZATERDAG 23 OKTOBER 2021

  • Suuns
    Iceland Airwaves 2011
    © Erik Luyten
ZA.
23 OKT
SUUNS Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Suuns
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Suuns in Doornroosje
Tickets Suuns:
za 23 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

De Canadezen van SUUNS nemen alle ruimte om hun geluid te ontwikkelen en hun eigen muzikale universum te creëren. Pulserende bassen, krassende gitaren en de sissende zang van frontman Ben Shemie vormen samen een futuristisch geheel. Live staat de band garant voor een luistertrip die het publiek in hypnotische sferen weet te brengen.

Muzikaal is SUUNS bij vlagen ongrijpbaar maar vooral afwisselend: van shoegaze in de lijn van My Blood Valentine, artrock van Suicide, krautrock van Neu! en Can. Maar ook de geest van Syd Barrett waart rond in de muziek van Suuns. Met hun debuut album ‘Zeroes QC’ uit 2010 maakte de heren uit Montreal vele vrienden. De albums die erop volgden waren op zijn minst net zo eigenzinnig en eigenwijs. In 2013 speelde de band voor het eerst in Nijmegen en dat concert prijkte hoog op de eindejaarlijstjes van beste concerten van dat jaar.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 11 juni 2021 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Suuns in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Suuns

Foto Suuns te Iceland Airwaves 2011 Foto Suuns te Le Guess Who? 2012 Foto Suuns te Best Kept Secret 2013 Foto Suuns te Le Guess Who? 2012 Foto Suuns te Le Guess Who? 2012 Foto Suuns te Primavera Sound 2011
 
Bekijk alle 7 foto's van Suuns

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen