concert: Bökkers in De Pul op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021

  • Bökkers
    Dauwpop 2015
  • Bökkers
    Dauwpop 2015
VR.
17 DEC
BÖKKERS De Pul, Uden
2021
Hoofdprogramma Bökkers

EXTRA INFORMATIE

De onvermoeibare Sallandse rockband Bökkers trakteert zijn bezoekers wederom op een frisse piep in de oren. Tien jaar nadat de band zijn eerste eigen nummer opnam is Bökkers verworden tot een fenomeen. Zo hebben ze honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top2000, shows in diverse podia, op de Zwarte Cross en natuurlijk op dorpsfeesten in het hele land.

Overal worden nummers als ‘Annie uut de Bochte’, ‘Jezus’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’ luidkeels meegezongen. Nadat de ballad ‘Kold Bloed’ veelvuldig op de radio te horen was, zet de band in dit jaar alle versterkers weer op 11 voor een ongekend rock n roll feest. Zanger Hendrik-Jan Bökkers heeft een nieuwe bezetting om zich heen verzameld waarmee hij weer gaat optreden en nieuwe muziek gaat opnemen. Dus neem je vrienden mee voor een avond feest.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Pul in Uden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bökkers in De Pul plaatsvindt.

Foto's van Bökkers

Foto Bökkers te Dicky Woodstock Foto Bökkers te Dauwpop 2018 Foto Bökkers te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag Foto Bökkers te Tuckerville 2017 Foto Bökkers te Dauwpop 2015 Foto Bökkers te Dauwpop 2015
 
Bekijk alle 82 foto's van Bökkers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws