concert: Bökkers in Burgerweeshuis op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bökkers
    Dauwpop 2015
  • Bökkers
    Dauwpop 2015


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bökkers in Burgerweeshuis) verplaatst naar donderdag 16 juni 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
BÖKKERS Concertzaal, 21:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2021
Hoofdprogramma Bökkers

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 25 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 11 december 2021.

Concert uitverkocht
Bökkers in Burgerweeshuis is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

De onvermoeibare Sallandse rockband Bökkers trakteert zijn bezoekers wederom op een frisse piep in de oren. Tien jaar nadat de band zijn eerste eigen nummer opnam is Bökkers verworden tot een fenomeen. Zo hebben ze honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top2000, shows in diverse podia, op de Zwarte Cross en natuurlijk op dorpsfeesten in het hele land.

Overal worden nummers als ‘Annie uut de Bochte’, ‘Jezus’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’ luidkeels meegezongen. Nadat de ballad ‘Kold Bloed’ veelvuldig op de radio te horen was, zet de band in dit jaar alle versterkers weer op 11 voor een ongekend rock n roll feest. Zanger Hendrik-Jan Bökkers heeft een nieuwe bezetting om zich heen verzameld waarmee hij weer gaat optreden en nieuwe muziek gaat opnemen. Dus neem je vrienden mee voor een avond feest.

Foto's van Bökkers

Foto Bökkers te Zwarte Cross 2016 - zaterdag Foto Bökkers te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Bökkers te Bierpop 2017 Foto Bökkers te Fields of Joy Festival 2019 Foto Bökkers te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag Foto Bökkers te Dauwpop 2015
 
Bekijk alle 86 foto's van Bökkers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws