concert: Cloud Nothings in Bitterzoet op ZONDAG 06 MAART 2022

  • Cloud Nothings
    London Calling #2 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Cloud Nothings
    Le Guess Who? May Day 2012
    © Gertjan van der Loo
ZO.
06 MRT
CLOUD NOTHINGS 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2022
Hoofdprogramma Cloud Nothings
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Cloud Nothings in Bitterzoet
Tickets Cloud Nothings:
zo 06 mrt
Bitterzoet, Amsterdam
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Cloud Nothings is een van de belangrijkste indie rock bands van het afgelopen decennium, een band die altijd op standje 'grote haast' door de set raast. Die verbeten intensiteit komt letterlijk uit de tenen, zelfs tijdens de meer ingetogen beklemmende momenten. Het trio beheerst dat hard-zacht trucje net zo goed als wijlen Nirvana.

Het bekende Cloud Nothings-geluid nam door de jaren heen veel verschillende vormen aan: het machtige Last Building Burning experimenteert er fervent op los als de betere Trail Of Dead-platen, de inktzwarte Bandcamp-release The Black Hole Understands gaat meer de noisekant op. De meest recente langspeler The Shadow I Understand lijken ze het licht aan het einde van de tunnel weer gevonden te hebben.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Bitterzoet in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cloud Nothings in Bitterzoet plaatsvindt.

Foto's van Cloud Nothings

Foto Cloud Nothings te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag Foto Cloud Nothings te Le Guess Who? May Day 2012 Foto Cloud Nothings te Le Guess Who? May Day 2012 Foto Cloud Nothings te Lowlands 2012 - dag 1 Foto Cloud Nothings te London Calling #2 2012 Foto Cloud Nothings te Kliko Fest 2019
 
Bekijk alle 22 foto's van Cloud Nothings

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen