concert: The Kik in Paradiso op ZATERDAG 18 SEPTEMBER 2021

  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
  • The Kik
    Geuzenpop 2012
ZA.
18 SEP
THE KIK Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 september 2021.
Dat is 3 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Kik in Paradiso
DEZE The Kik TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 18 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

The Kik bracht in het voorjaar het nieuwe album 'JIN' uit en daarmee gaat de band op tournee langs de concertzalen van het vaderland. De band onder aanvoering van Dave von Raven en bekend van radio en televisie maakt hun comeback in het Nederlandse clubcircuit, na nooit weg te zijn geweest. Maar er kwam af en toe iets tussen zou je kunnen stellen. Een nieuw album dus en een kersvers geluid. De band geeft zelf al een tipje van de sluier: "Er zijn synthesizers".
The Kik bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. De band maakte tot op heden drie eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land, een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick). Daarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!).

Foto's van Mark Lada's Golden Arches, The Kik

Foto Mark Lada's Golden Arches te Left of the Dial 2018 Foto Mark Lada's Golden Arches te Left of the Dial 2018 Foto Mark Lada's Golden Arches te Left of the Dial 2018 Foto The Kik te Torenpop 2012 Foto The Kik te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto The Kik te Parkpop 2013
 
Bekijk alle 3 foto's van Mark Lada's Golden Arches
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws