concert: Excelsior Recordings 25 Jaar in Paradiso op WOENSDAG 17 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Daryll-Ann
    Daryll-Ann - 6/3 - Tivoli
    © Rinse Fokkema
  • The Kik
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Excelsior Recordings 25 Jaar in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
17 NOV
EXCELSIOR RECORDINGS 25 JAAR Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021

EXTRA INFORMATIE

Het onafhankelijke label - in 1996 opgericht door Frans Hagenaars en Ferry Roseboom met een heleboel hulp van hun families, vrienden, bekenden, Supporters en vooral artiesten - viert z’n vijfentwintigste levensjaar onder meer met een manifestatie op 17 november in de Amsterdamse Paradiso.
2021 is het Jaar van de Os: een goed gesternte om te jubileren aangezien het tweede dier in de Chinese dierenriem bekend staat om zijn kracht, vastberadenheid, ijverigheid en betrouwbaarheid; eigenschappen die Excelsior maakt tot een toonaangevende muziekmaatschappij die de popcultuur verrijkt met artiesten als Caesar, Tim Knol, Daryll-Ann, Spinvis, Bertolf, Danny Vera, Johan, Moss, The Kik e.v.a..

Foto's van Bob uit Zuid, Daryll-Ann, Johan, Loupe, Moss, Queen's Pleasure, Scram C Baby, The Kik, Tim Knol

Foto Bob uit Zuid te Dauwpop 2023 Foto Bob uit Zuid te Dauwpop 2023 Foto Bob uit Zuid te Dauwpop 2023 Foto Bob uit Zuid te Dauwpop 2023 Foto Bob uit Zuid te Dauwpop 2023 Foto Daryll-Ann te Daryll-Ann - 6/3 - Tivoli
 
Bekijk alle 5 foto's van Bob uit Zuid
Bekijk alle 42 foto's van Daryll-Ann
Bekijk alle 41 foto's van Johan
Bekijk alle 204 foto's van Moss
Bekijk alle 13 foto's van Queen's Pleasure
Bekijk alle 2 foto's van Scram C Baby
Bekijk alle 156 foto's van The Kik
Bekijk alle 80 foto's van Tim Knol

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws