concert: Broeder Dieleman in Stevenskerk op ZATERDAG 17 JULI 2021

  • Broeder Dieleman
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Anja de Bruijn
ZA.
17 JUL
BROEDER DIELEMAN 20:30 uur Stevenskerk, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Broeder Dieleman
Toegang 16,50

EXTRA INFORMATIE

Broeder Dieleman maakt een eigenzinnig soort gospel in het Zeeuws Vlaams dialect. Al jaren verheugt hij huiskamers en podia in Zeeland met liedjes vol zonde en zaligheid. Op de achtergrond altijd het Zeeuwse landschap, bezongen als een oord vol mystiek. In 2012 debuteerde hij met ‘Alles Is IJdelheid’, dat hem ook buiten Zeeland introduceerde als een bijzonder muzikant. Inmiddels tourt hij het ganse land door – zelfs bij onze zuiderburen – en werd zijn oeuvre uitgebreid tot vier albums, meerdere soundtracks en een split 7″ met Amerikaanse folkheld Bonnie ‘Prince’ Billie. Recent startte broeder Dieleman ook een samenwerking met Amenra-vocalist Colin H. Van Eeckhout (CHVE). Naast het Zeeuws dialect is vooral Zeeland zélf erg bepalend voor de muziek van broeder Dieleman. Zowel in zijn teksten als in de muziek zit ruimte en lucht. Het duurt zolang het duurt, maar uiteindelijk komt ieder lied aan bij de bestemming.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 05 juni 2021 11:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stevenskerk in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Broeder Dieleman in Stevenskerk plaatsvindt.

Foto's van Broeder Dieleman

Foto Broeder Dieleman te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019
 
Bekijk alle 16 foto's van Broeder Dieleman

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws