concert: Bente / Linda Schöne in Openluchttheater De Goffert op ZATERDAG 28 AUGUSTUS 2021

  • Linde Schöne
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
  • Linde Schöne
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
28 AUG
BENTE / LINDA SCHÖNE 21:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Bente Linde Schöne
Toegang 16,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 augustus 2021.
Dat is 265 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na bijna twee jaar volledige radiostilte is zangeres Linde Schone terug van weg geweest. Ze heeft zichzelf volledig opnieuw uitgevonden. Ze heeft veel meegemaakt en nog meer geleerd waardoor ze zowel gegroeid is als persoon en als muzikant en ze meer zichzelf is dan ooit. Hierdoor gaat ze recht op haar doel af en is haar nieuwe muziek lichter, eerlijker en volwassener.
Bente schrijft en treedt al op sinds haar elfde, wat al vroeg resulteerde in haar deelname aan The Voice Kids en meerdere optredens bij De Wereld Draait Door. Ook werd ze 3FM Talent en ontwikkelde ze zich als professioneel actrice. In 2019 ging het roer om. Bente gaat muziek schrijven in het Nederlands en tekent bij Top Notch. De liefhebber kon haar in deze nieuwe topvorm al ontdekken op Dave Budha’s album Mooie Droom. Haar debuut-EP Liefste, ‘Ken Je Mij’ verscheen vorig jaar en is slechts het begin van haar nieuwe muzikale reis. Onlangs bracht ze samen met Maan de hitsingle ‘Nee is Nee’ uit.

Foto's van Bente, Linde Schöne

Foto Bente te Alles is nu 2021 Foto Bente te Alles is nu 2021 Foto Bente te Alles is nu 2021 Foto Linde Schöne te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Linde Schöne te Lowlands 2017 - Vrijdag Foto Linde Schöne te Alles is nu 2021
 
Bekijk alle 3 foto's van Bente
Bekijk alle 13 foto's van Linde Schöne

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws