concert: Chef'Special in Openluchttheater Caprera op VRIJDAG 30 JULI 2021

  • Chef'Special
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  • Chef'Special
    Festyland 2012
    © Marcel Poelstra
VR.
30 JUL
CHEF'SPECIAL 15:00 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2021
Hoofdprogramma Chef'Special
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Chef'Special in Openluchttheater Caprera
Tickets Chef'Special:
vr 30 jul
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 50,00

EXTRA INFORMATIE

Chef’Special is weer terug! De energieke live band die in Nederland inmiddels vele festivals plat speelde was in 2019 op tour door Europa met hun album 'Amgio'. In maart van 2020 staat de band in een alweer uitverkochte TivoliVredenburg, 013 en Oosterpoort en kunnen we ze spotten op een aantal festivals.

Op 3 januari 2020 bracht de band hun nieuwe single ‘Trouble’ uit, waarop het nieuwe album ‘Unfold’ op 6 maart zal volgen.

Chef'Special is een vijfkoppige formatie uit Haarlem, opgericht in 2008, die een mix maakt van pop, reggae, rock en hiphop. In 2018 verscheen het inmiddels derde en met platinum bekroonde studio album ‘Amigo’ met daarop onder andere de hits als ‘Try Again’, ‘Nicotine’ en de titelsong ‘Amigo’. Na de zomer van 2016, waarin de band het voorprogramma van de Amerikaanse Arena tour van het duo Twenty One Pilots verzorgde, speelde de band op onder andere Pinkpop, Lowlands en verkochten ze de Ziggo Dome en tot tweemaal toe de AFAS Live uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Chef'Special in Openluchttheater Caprera plaatsvindt.

Foto's van Chef'Special

Foto Chef'Special te Central Park Festival 2018 Foto Chef'Special te Werfpop 2014 Foto Chef'Special te Appelpop 2018 Foto Chef'Special te Chef'Special - 07/10 - Ziggo Dome Foto Chef'Special te Indian Summer Festival 2011 Foto Chef'Special te Chef'Special Deluxe Show - 24/3 - Tivoli
 
Bekijk alle 295 foto's van Chef'Special

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws