concert: Douwe Bob in Openluchttheater Caprera op WOENSDAG 28 JULI 2021

  • Douwe Bob
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
  • Douwe Bob
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
WO.
28 JUL
DOUWE BOB 21:00 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2021
Hoofdprogramma Douwe Bob
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Douwe Bob in Openluchttheater Caprera
Tickets Douwe Bob:
wo 28 jul
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Op zijn nieuwste album Born To Win, Born To Lose komt het allemaal terug verpakt in een grote variatie aan rootsy Americana songs, geproduceerd door Daniël Lohues. Een plaat over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood, over het leven zelf. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden.
Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Douwe Bob in Openluchttheater Caprera plaatsvindt.

Foto's van Douwe Bob

Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 10/09 - Dordrechts museum Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 12/11 - Paradiso Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te Damaris Festival 2015 Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 25/03 - Afas Live
 
Bekijk alle 254 foto's van Douwe Bob

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws