concert: Bartees Strange in Paradiso op MAANDAG 22 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bartees Strange in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
22 NOV
BARTEES STRANGE Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Bartees Strange

EXTRA INFORMATIE

Bartees Strange groeide op met de operamuziek van zijn moeder. Toch waren hij en zijn vrienden als tieners meer geïnteresseerd in de hardcore-scene en begon Bartees zo met gitaarspelen en producen. De muzikant, die nu in Washington woont, bracht vanwege zijn reizende ouders vroeger veel tijd door in het buitenland en verschillende staten van Amerika. Hierdoor heeft hij van veel verschillende muziekgenres wel iets opgepikt, van opera tot de indiescene, hiphop en hardcore punk. Met zijn debuutalbum genaamd 'Live Forever' weet hij al deze verschillende stijlen te combineren.

Gerelateerd nieuws