concert: Blaudzun in Burgerweeshuis op VRIJDAG 25 JUNI 2021

  • Blaudzun
    Blaudzun - 10/3 - Patronaat
    © Bert Vethaak
  • Blaudzun
    Appelpop 2012
VR.
25 JUN
BLAUDZUN Concertzaal, 20:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2021
Hoofdprogramma Blaudzun

EXTRA INFORMATIE

In aanloop naar de release van zijn nieuwe album 'Lonely City Exit Wounds' laat de Blaudzun zijn publiek zien en horen hoe dat album en de bijbehorende tournee tot stand komt. In juni start de Nederlandse zanger en componist samen met zijn band aan een serie ‘Backstage Sessions’ waarbij bezoekers een kijkje krijgen in zijn muzikale keuken. Blaudzun belooft je mee te nemen langs zijn reis van liedjes schrijven, opnemen en repeteren tot aan het live vertolken op het podium.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Burgerweeshuis in Deventer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blaudzun in Burgerweeshuis plaatsvindt.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Blaudzun te Indian Summer Foto Blaudzun te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Blaudzun te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Foto Blaudzun te Appelpop 2012 Foto Blaudzun te Blaudzun - 13/06 - Victorie
 
Bekijk alle 282 foto's van Blaudzun

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws