concert: Netsky in Lotto Arena op ZATERDAG 30 APRIL 2022

  • Netsky
    RFLX 2013
  • Netsky
    RFLX 2013
ZA.
30 APR
NETSKY 20:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Netsky
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Netsky in Lotto Arena
Tickets Netsky:
za 30 apr
Lotto Arena, Antwerpen
€ 38,00

EXTRA INFORMATIE

Terwijl Europa nog in volle lockdown was in de strijd tegen het coronavirus, trok Boris Daenen aka Netsky begin dit jaar naar Nieuw-Zeeland. Eén van de weinige landen waar Covid-19 reeds tot het verleden behoort en mensen terug van een normaal leven kunnen genieten. Netsky stelde er zijn nieuwste album ‘Second Nature’ voor met een sold out tournee. Voor de spectaculaire [GLASSHOUSE]-show werkte hij samen met de gerenommeerde show designer Ben Dalgleish (Post Malone, Travis Scott). Het resultaat is een indrukwekkende productie in een 360° set-up, die het Nieuw-Zeelandse publiek uit zijn dak liet gaan. Reden genoeg deze mee te nemen naar thuisland België!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Lotto Arena in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Netsky in Lotto Arena plaatsvindt.

Foto's van Netsky

Foto Netsky te RFLX 2013 Foto Netsky te Club 3voor12 - 18/10 - Chicago Social Club Foto Netsky te RFLX 2013 Foto Netsky te Paaspop Schijndel 2017 - Zaterdag Foto Netsky te RFLX 2013 Foto Netsky te RFLX 2013
 
Bekijk alle 13 foto's van Netsky

Gerelateerd nieuws