concert: 4B2M in ACU op WOENSDAG 03 NOVEMBER 2021

WO.
03 NOV
4B2M 20:30 uur ACU, Utrecht (door: EKKO )
2021
Hoofdprogramma 4B2M
Toegang 11 euro

EXTRA INFORMATIE

Soms komen energieën in dit universum op vreemde, wonderbaarlijke manieren samen. Je kunt je de situatie bijna voorstellen: twee paar broers uit prominente Nederlandse gitaarbands komen elkaar tegen tijdens een suffe borrel. Een van deze individuen roept uit het niets: “What the fack, waarom zijn WIJ nog geen band!?”

Zodoende is 4B2M het leven in geroepen: de ene helft bestaat uit de gebroeders Cas en Teun Hieltjes (St. Tropez, Go Back To The Zoo) en de andere helft betreft Rocco en Jimmy Hueting (De Staat, Jo Goes Hunting). Met andere woorden: een oase aan inventief talent dat opeens samen op een speelhelft speelt.

4B2M schotelt een flamboyante mix van krautrock, pop, elektro en eigenlijk alles daartussenin voor, ergens in het verlengde van LCD Soundsystem, Soulwax en de doorsijpelende invloeden van de voorgenoemde bands in. Hits die de experimentele randjes blijmoedig opzoeken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de ACU in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat 4B2M in ACU plaatsvindt.

Foto's van 4B2M

Foto 4B2M te Vicefest 2021 Foto 4B2M te Vicefest 2021 Foto 4B2M te Vicefest 2021
 
Bekijk alle 3 foto's van 4B2M

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen