concert: Snelle in AFAS Live op WOENSDAG 16 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Snelle in AFAS Live) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
16 FEB
SNELLE Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Snelle

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 14 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 16 februari 2022.

EXTRA INFORMATIE

2019 is onmiskenbaar het jaar van Snelle. Op 24 oktober dit jaar verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, die binnen één dag de gouden status behaalde en inmiddels al meer dan 126 miljoen keer is gestreamd. Op het album staan onder andere de hits ‘Reünie’ en ‘Lippenstift’ een samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank. Beide nummers stonden op #2 en #3 in de Nederlandse Top 40 waarmee Snelle de eerste Nederlandse artiest is die ooit met twee nummers tegelijk in de top 3 stond en zich hiermee in een rijtje artiesten mag scharen als Justin Bieber en Ed Sheeran. Daarnaast won hij in oktober ook de MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en ontving hij maar liefst drie Edison nominaties.

Foto's van Snelle

Foto Snelle te Snelle - 4/5 - Melkweg Foto Snelle te Broederliefde - 01/02 - Ahoy Foto Snelle te Snelle - 4/5 - Melkweg Foto Snelle te Snelle - 4/5 - Melkweg Foto Snelle te Snelle - 12/12 - Doornroosje Foto Snelle te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 75 foto's van Snelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws