concert: Suzan & Freek in Parkstad Limburg Theaters op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso
  • Suzan & Freek
    Bierpop 2018


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Suzan & Freek in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 DEC
SUZAN & FREEK 20:00 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
Hoofdprogramma Suzan & Freek

EXTRA INFORMATIE

De carrière van Suzan & Freek verteld als een sprookje. Ze leren elkaar kennen op de middelbare school, worden verliefd en gaan samen muziek maken. Onder de naam ‘De Minuut’ posten ze covers op Facebook en bouwen zo een indrukwekkende fanbasis op. Nog voordat ze eigen materiaal hebben uitgebracht is hun ster rijzende en spelen ze voor uitverkochte zalen. Inmiddels voeren Suzan & Freek de Nederlandse (en Belgische) hitlijsten aan met hun pakkende popnummers. Reden genoeg voor een flink clubtour!

Foto's van Suzan & Freek

Foto Suzan & Freek te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Suzan & Freek te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek - 04/07 - Het Zomertheater Foto Suzan & Freek te Appelpop 2019 Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek - 04/07 - Het Zomertheater
 
Bekijk alle 59 foto's van Suzan & Freek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws