concert: BAMBARA in Merleyn op WOENSDAG 23 MAART 2022

  • BAMBARA
    Left of the Dial 2018
    © Anja de Bruijn
  • BAMBARA
    Left of the Dial 2018
    © Anja de Bruijn
WO.
23 MRT
BAMBARA 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma BAMBARA
Toegang 14,50

EXTRA INFORMATIE

Het uit Athens, Georgia afkomstige post-punk trio Bambara gaat al enkele jaren mee maar met hun nieuwe plaat ’Stray’ gaan ze zeker meer liefhebbers bereiken. De vierde plaat van Bambara slaat je namelijk meteen in je gezicht. Hun geluid is vernietigend, groots, cool, broeierig, zweterig en op de sterkste momenten zelfs overweldigend en confronterend.

Verkijk je niet op de diepgang van deze “darkly thrilling blistering experimental rock-punk”. Let ook op het aangename contrast tussen achtergrond zang en de half-dronken bariton van zanger Reid Bateh. Bateh’s broer Blaze speelt drums en William Brookshire op bas en live wordt aangevuld met maar liefst een en soms zelfs twee extra gitaristen. Bambara is live bijna net zo vuig als Birthday Party, onverstoorbaar als Bodega, Dick Dale of Protomartyr, Daughters en IDLES.

Loud And Quiet: ‘Very few artists these days make rock and roll as threatening as Bambara.’

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat BAMBARA in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van BAMBARA

Foto BAMBARA te Nothing - 06/11 - Paradiso Foto BAMBARA te Left of the Dial 2018 Foto BAMBARA te Left of the Dial 2018 Foto BAMBARA te Left of the Dial 2018 Foto BAMBARA te Left of the Dial 2018 Foto BAMBARA te Left of the Dial 2018
 
Bekijk alle 8 foto's van BAMBARA

Gerelateerde concerten