concert: De Niemanders in Metropool Enschede op VRIJDAG 25 JUNI 2021

VR.
25 JUN
DE NIEMANDERS Hertog Jan Zaal, 19:15 uur Metropool Enschede, Enschede
2021
Hoofdprogramma De Niemanders

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 04 juni 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 25 juni 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Niemanders in Metropool Enschede
Tickets De Niemanders:
vr 25 jun
Metropool Enschede, Enschede
€ 16,75

EXTRA INFORMATIE

Muzikale broedplaats De Basis wordt verbouwd, maar zit niet stil! In De Basis Sessies op locatie krijg je naast een dosis live muziek een inkijkje in het maakproces. Als onderdeel van het concert neemt De Basis je mee in het verhaal áchter de muziek. Wat beweegt de muzikanten? Hoe gaan ze te werk? En hoe hoor je dat terug? Een interessante avond dus met én over muziek met deze avond niemand minder dan De Niemanders.

Songschrijvers Rocco Ostermann (Donnerwetter) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed) speuren als embedded musicians gevangenissen af naar bijzondere verhalen en muzikanten. Op zoek naar de kantelpunten en sleutelmomenten in de levens van hen die de verkeerde keuzes hebben gemaakt. De verschoppelingen, de misdadigers, de langgestraften. Gedetineerden.

Samen met – en geïnspireerd door – de inmates schrijven Rocco en Wout een uniek album dat verhaalt over de bajesbewoners en hun levens. Een ontmoeting en samenwerking tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Samen zijn zij De Niemanders.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Metropool Enschede in Enschede? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Niemanders in Metropool Enschede plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws