concert: Typhoon in AFAS Live op WOENSDAG 03 NOVEMBER 2021

  • Typhoon
    Volvo Ocean Race Festival 2015
    © Anja de Bruijn
  • Typhoon
    Festival de Beschaving 2015
    © Tim van Veen
WO.
03 NOV
TYPHOON Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Typhoon
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Typhoon in AFAS Live
Tickets Typhoon:
wo 03 nov
AFAS Live, Amsterdam
€ 39,95

EXTRA INFORMATIE

Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over keuzes, slavernij, ambitie en religie.

Na alle hoogtepunten in zijn carrière vanaf 2004, was in 2018 de energie van Typhoon even totaal op. Hij belandde in een burn-out en werd gedwongen rust te nemen. In februari 2018 kondigde Typhoon dan ook een pauze aan. In de pauze was er veel rust en bezinning, maar ontstond er geleidelijk aan ook nieuwe muziek. De rust die hij heeft ervaren en weer in zich heeft, maakt dat hij er weer klaar voor is om zijn muziek - en dus liefde - te delen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Typhoon in AFAS Live plaatsvindt.

Foto's van Typhoon

Foto Typhoon te Zwarte Cross 2016 - vrijdag Foto Typhoon te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto Typhoon te Volvo Ocean Race Festival 2015 Foto Typhoon te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Typhoon te Typhoon - Larger Than Live 25/07 - Ziggo Dome Foto Typhoon te Back to the Rivers 2021
 
Bekijk alle 200 foto's van Typhoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws