concert: Jeangu Macrooy in Doornroosje op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Vrijdag
  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jeangu Macrooy in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 DEC
JEANGU MACROOY Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Jeangu Macrooy

EXTRA INFORMATIE

Na in 2014 vanuit zijn thuisland Suriname naar Nederland te vertrekken stapt Jeangu met zevenmijlslaarzen door de Nederlandse muziekwereld: hij wordt 3FM Talent, doet mee aan de Popronde en mag Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. In december gaat Jeangu Macrooy op zijn Birth of a New Age tournee langs flink wat Nederlandse poppodia.

Foto's van Jeangu Macrooy

Foto Jeangu Macrooy te Popronde Leiden 2016 Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Jeangu Macrooy te North Sea Jazz 2017 - Vrijdag Foto Jeangu Macrooy te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 89 foto's van Jeangu Macrooy

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws