concert: Het Zomer Theater: Chef'Special in Pettelaarse Schans op ZATERDAG 03 JULI 2021

  • Chef'Special
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  • Chef'Special
    Festyland 2012
    © Marcel Poelstra
ZA.
03 JUL
HET ZOMER THEATER: CHEF'SPECIAL 18:00 uur Pettelaarse Schans, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Chef'Special

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Vijf muzikale vrienden die een band oprichten en dik doorbreken. Het ‘overkwam’ het Haarlemse Chef’Special. In 2008 schoot de band direct verrassend uit de hoek: met een mengelmoes van funk, rap, pop, rock en een vleugje reggae en ska was de muzikale toon snel gezet. De heren gooiden hoge ogen met de videoclip van de single ‘Too Far Gone’. Daarmee wonnen ze de vakjury- en publieksprijs op het Nederlands Online Filmfestival. En op die voet stootten ze door. Bijvoorbeeld met de single ‘Airplaying’ die ze in 2010 voor het eerst lieten horen bij De Wereld Draait Door, waar ze later ook huisband werden. Radiozender 3FM pikte het nummer op en bombardeerde Chef’Special meteen tot 3FM Serious Talent. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder – en hebben de Haarlemmers onder meer twee nummer 1-hit albums achter hun naam staan.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 29 mei 2021 11:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Het Zomer Theater: Chef'Special in Pettelaarse Schans plaatsvindt.

Foto's van Chef'Special

Foto Chef'Special te Lowlands 2017 - Vrijdag Foto Chef'Special te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Chef'Special te Chef'Special - 07/10 - Ziggo Dome Foto Chef'Special te Chef'Special - 8/3 - Metropool Foto Chef'Special te Chef'Special - 07/10 - Ziggo Dome Foto Chef'Special te Indian Summer Festival 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 295 foto's van Chef'Special

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws