concert: Het Zomer Theater: Snelle in Pettelaarse Schans op VRIJDAG 02 JULI 2021

  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
VR.
02 JUL
HET ZOMER THEATER: SNELLE 18:00 uur Pettelaarse Schans, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Snelle

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Wat goed is komt snel. Lars Bos – alias rapper Snelle – is hét voorbeeld dat een oer-Hollandse dorpsjongen ook kan inspireren. Zijn muziek, die doorgaans over de verleidingen van het studentenleven gaat, was al goed voor miljoenen streams en plays en krijgt support van o.a. Puna, FunX en 101barz. Hij is ook niet vies van ‘echte’ instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dat combineert ‘ie dan weer met moderne trapbeats/drums en interessante woordkeuzes. En hop, daar heb je een verfrissende, ietwat wavey sound.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 29 mei 2021 11:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Het Zomer Theater: Snelle in Pettelaarse Schans plaatsvindt.

Foto's van Snelle

Foto Snelle te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Snelle te Snelle - 4/5 - Melkweg Foto Snelle te Snelle - 4/5 - Melkweg Foto Snelle te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Snelle te Metropolis Festival 2019 Foto Snelle te Metropolis Festival 2019
 
Bekijk alle 73 foto's van Snelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws