concert: Het Zomer Theater: Snelle in Pettelaarse Schans op VRIJDAG 02 JULI 2021

  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
VR.
02 JUL
HET ZOMER THEATER: SNELLE 18:00 uur Pettelaarse Schans, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Snelle

Dit concert ging door ondanks eventuele corona-maatregelen

Let op! Volgens onze informatie ging dit concert door ondanks eventuele corona-maatregelen. Mogelijk is de aanvangstijd gewijzigd, wordt er voldoende afstand gehandhaafd, is er een negatieve test verplicht of is dit concert onderdeel van een (Fieldlab) experiment.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 02 juli 2021.
Dat is 1026 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wat goed is komt snel. Lars Bos – alias rapper Snelle – is hét voorbeeld dat een oer-Hollandse dorpsjongen ook kan inspireren. Zijn muziek, die doorgaans over de verleidingen van het studentenleven gaat, was al goed voor miljoenen streams en plays en krijgt support van o.a. Puna, FunX en 101barz. Hij is ook niet vies van ‘echte’ instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dat combineert ‘ie dan weer met moderne trapbeats/drums en interessante woordkeuzes. En hop, daar heb je een verfrissende, ietwat wavey sound.

Foto's van Snelle

Foto Snelle te Vrienden van Amstel Live 2024 Foto Snelle te Snelle - 12/12 - Doornroosje Foto Snelle te Snelle - 4/5 - Melkweg Foto Snelle te Zuiderpark Live: Snelle - 09/14- Zuiderparktheater Foto Snelle te Snelle - 23/11 - 013 Foto Snelle te Snelle - 12/12 - Doornroosje
 
Bekijk alle 92 foto's van Snelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws