concert: Het Zomer Theater: Tino Martin in Pettelaarse Schans op ZONDAG 20 JUNI 2021

  • Tino Martin
    Gelderpop 2019
    © Andrea Roell
  • Tino Martin
    Gelderpop 2019
    © Andrea Roell
ZO.
20 JUN
HET ZOMER THEATER: TINO MARTIN 18:00 uur Pettelaarse Schans, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Tino Martin

Dit concert ging door ondanks eventuele corona-maatregelen

Let op! Volgens onze informatie ging dit concert door ondanks eventuele corona-maatregelen. Mogelijk is de aanvangstijd gewijzigd, wordt er voldoende afstand gehandhaafd, is er een negatieve test verplicht of is dit concert onderdeel van een (Fieldlab) experiment.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 20 juni 2021.
Dat is 1013 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In 2019 kwam zijn droom uit: een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion. Een absoluut hoogtepunt in zijn carrière, nadat hij eerder in 2018 en in 2017 al voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome optrad, en een uniek concert op Ibiza gaf. Net zo uniek zal Tino Martins optreden op Het Zomertheater wederom in een exclusieve en intieme setting zijn. De razend populaire zanger, tot twee keer bekroond met de prestigieuze Edison Popprijs, is een volksheld in binnen- en buitenland, en zijn carrière leest als een spannend jongensboek. Op zijn veertiende klimt Tino voor het eerst op een podium en weet there and then dat hij dit de rest van zijn leven wil doen. Nu, 23 jaar later kan hij terugblikken op een bijzonder indrukwekkende achtbaanrit vol met prijzen, TV-optredens, uitverkochte shows, hits als ‘Zij Weet Het’ en ‘Loop Niet Weg’, hoge noteringen in de Album Top100 en vele miljoenen views en plays op YouTube en Spotify. Tino is Een Grote.

Foto's van Tino Martin

Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy Foto Tino Martin te In Het Volkspark 2023
 
Bekijk alle 21 foto's van Tino Martin

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws