concert: Marco Borsato in Patronaat op DINSDAG 30 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Marco Borsato
    Marco Borsato - 7/5 - Gelredome
  • Marco Borsato
    Marco Borsato 27/11 Carre
    © Rob Sneltjes


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Marco Borsato in Patronaat) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
30 NOV
MARCO BORSATO Grote Zaal (Stage 1), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2021
Hoofdprogramma Marco Borsato

EXTRA INFORMATIE

Na een sabbatical van meer dan een jaar, keert Marco Borsato weer terug op de Nederlandse podia. Samen met zijn band gaat Marco Borsato een clubtournee doen in de mooie intiemere zalen. Onder de noemer Hef Je Glas, naar het gelijknamige nummer met Rolf Sanchez en John Ewbank, doet Marco maar liefst tien steden aan in Nederland en België.

Foto's van Marco Borsato

Foto Marco Borsato te Koninginnedag 2004 Foto Marco Borsato te Marco Borsato 27/11 Carre Foto Marco Borsato te Marco Borsato - 23/11 - Hedon Foto Marco Borsato te Live at Wantij 2017 Foto Marco Borsato te Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Foto Marco Borsato te De Vrienden van Amstel Live 2018
 
Bekijk alle 177 foto's van Marco Borsato

Gerelateerd nieuws