concert: Navarone in De Pul op VRIJDAG 10 DECEMBER 2021

VR.
10 DEC
NAVARONE 20:00 uur De Pul, Uden
2021
Hoofdprogramma Navarone
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Navarone in De Pul
Tickets Navarone:
vr 10 dec
De Pul, Uden
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Nadat de Nijmeegse rockband Navarone in 2019 hun succesvolste jaar ooit beleefde - met o.a. een 2de plek bij The Voice of Holland, twee volledig uitverkochte clubtours met 20 eigen headline shows, supports voor Bon Jovi in 't Goffertpark en Anouk in Ziggodome (2 keer zelfs) en meer dan 35 zomerfestivals - staat de band nu helemaal klaar om de draad eindelijk weer op te pakken. En hoe, want de heren hebben het afgelopen 1,5 jaar niet stilgezeten! Hun gestage opmars is namelijk niet onopgemerkt gebleven en tijdens de pandemie heeft de band dan ook getekend bij het grote Sony Music en zijn ze de studio ingedoken met niemand minder dan Gordon Groothedde (o.a. bekend van zijn werk met Krezip, Maan, Waylon, Bløf, Miss Montreal, Ayreon etc.). Dit voorspelt veel goeds!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Pul in Uden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Navarone in De Pul plaatsvindt.

Foto's van Navarone

Foto Navarone te Navarone - 24/04 - Gebr. de Nobel Foto Navarone te Down The Rabbit Hole 2017 - Zaterdag Foto Navarone te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto Navarone te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Navarone te Navarone - 22/10 - Paradiso Foto Navarone te Dauwpop 2019
 
Bekijk alle 148 foto's van Navarone

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws