concert: Navarone in Bibelot op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Navarone in Bibelot) verplaatst naar donderdag 07 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 DEC
NAVARONE Main Stage, 20:00 uur Bibelot, Dordrecht
2021
Hoofdprogramma Navarone
Concert uitverkocht
Navarone in Bibelot is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Nadat de Nijmeegse rockband Navarone in 2019 hun succesvolste jaar ooit beleefde - met o.a. een 2de plek bij The Voice of Holland, twee volledig uitverkochte clubtours met 20 eigen headline shows, supports voor Bon Jovi in 't Goffertpark en Anouk in Ziggodome (2 keer zelfs) en meer dan 35 zomerfestivals - staat de band nu helemaal klaar om de draad eindelijk weer op te pakken. En hoe, want de heren hebben het afgelopen 1,5 jaar niet stilgezeten! Hun gestage opmars is namelijk niet onopgemerkt gebleven en tijdens de pandemie heeft de band dan ook getekend bij het grote Sony Music en zijn ze de studio ingedoken met niemand minder dan Gordon Groothedde (o.a. bekend van zijn werk met Krezip, Maan, Waylon, Bløf, Miss Montreal, Ayreon etc.). Dit voorspelt veel goeds!

Foto's van Navarone

Foto Navarone te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto Navarone te Navarone - 10/03 - Patronaat Foto Navarone te Pinkpop 2022 -Zondag Foto Navarone te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Navarone te Parkpop Saturday Night 2019 Foto Navarone te Hello Festival 2019
 
Bekijk alle 176 foto's van Navarone

Gerelateerd nieuws