concert: Naima Joris in Openluchttheater Rivierenhof op DONDERDAG 22 JULI 2021

DO.
22 JUL
NAIMA JORIS 18:00 uur Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
2021
Hoofdprogramma Naima Joris

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Composities recht uit de ziel, songs die rust en troost bieden in deze bevreemdende tijden. Naima Joris zong haar eerste nummers pas op haar 27ste en werd na verschillende samenwerkingen als backing vocalist bij Isbells, The Happy en Raymond van het Groenewoud als gastzangeres gevraagd bij haar vader Chris Joris - icoon van de Belgische jazz - om haar stem verder te ontdekken als leadzangeres.

Naima is een artieste die haar diepste zelf naar boven durft halen in haar persoonlijke nummers. Met subtiele piano, doorleefde stem en sopraansax brengt ze muziek die de mijmeringen van haar ziel reflecteert. Het is een blend van uiteenlopende emoties, gaande van verlies over liefde tot melancholie. ‘Saudade’ noemt ze het zelf, noem het gerust een genre op zich. Met haar ontwapenende lockdown-covers en haar breekbare debuut-ep ontpopte ze zich afgelopen jaar tot beloftevolle Belpopsensatie.

Voor iedereen die van jazz, Melanie De Biasio of Melody Gardot houden, troost zoeken in muziek en melancholie omarmen, is Naima Joris een deken voor de ziel.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Rivierenhof in Deurne? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Naima Joris in Openluchttheater Rivierenhof plaatsvindt.

Gerelateerde festivals