concert: Fresku in Openluchttheater De Goffert op ZATERDAG 24 JULI 2021

ZA.
24 JUL
FRESKU 21:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Toegang 20

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Fresku is natuurlijk al enkele jaren een vaste waarde in de Nederlandse hiphop scene. Hij is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, hij is ook een van de weinige hiphoppers die zijn kwetsbare kant durft te laten zien. Zijn klassieke album ‘Maskerade’ kreeg in 2015 een waardige opvolger in de vorm van ‘Nooit Meer Terug’.

Vier jaar later komt Fresku met een nieuw soloalbum genaamd ‘In Het Diepe‘. Op zijn album neemt hij zijn luisteraars mee in het diepe, een emotionele achtbaan met persoonlijke verhalen. Fresku weet met elk nieuw album de essentie van hiphop te raken en doet dat met ‘In Het Diepe’ op een zeer openhartige wijze. Op het album gaat hij terug naar zijn roots en hoor je hem voor het eerst Papiaments zingen. Op deze plaat werkte Fresku intensief samen met producers Chievva en Mucky.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fresku in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.