concert: Letz Zep in Het Bolwerk op ZATERDAG 25 SEPTEMBER 2021

  • Letz Zep
    Bospop 2014 - dag 2
    © René Obdeijn
  • Letz Zep
    Bospop 2014 - dag 2
    © René Obdeijn
ZA.
25 SEP
LETZ ZEP 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2021
Hoofdprogramma Letz Zep
Toegang € 16,00/ € 19,00

EXTRA INFORMATIE

Shows in meer dan vijftig landen en vier continenten tonen aan dat het met de goedkeuring van het publiek ook wel goed zit. Ja, Letz Zep is zo ongeveer de meeste bekende en meest succesvolle Led Zeppelin-tribute. Op deze zaterdag in september keert de band terug in Het Bolwerk. De gerenommeerde muzikanten van de band speelden samen met namen als Ozzy Osbourne, Saxon en Uriah Heep.

Het repertoire van Letz Zep bestrijkt de hele carrière van Led Zeppelin. Van de bezwerende melodie van ‘Kashmir’ tot rockers als ‘Whola Lotta Love’ en ‘Immigrant Song’ en van de akoestische folk van ‘Going To California’ tot aan ‘Stairway To Haven’: een concert van Letz Zep is een (her)beleving van magische rockmuziek zoals die maar weinig is gemaakt!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Letz Zep in Het Bolwerk plaatsvindt.

Foto's van Letz Zep

Foto Letz Zep te Bospop 2014 - dag 2 Foto Letz Zep te Bospop 2014 - dag 2 Foto Letz Zep te Bospop 2014 - dag 2 Foto Letz Zep te Bospop 2014 - dag 2 Foto Letz Zep te Bospop 2014 - dag 2 Foto Letz Zep te Bospop 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 7 foto's van Letz Zep

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws