concert: M. & Winterdagen in Simplon op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (M. & Winterdagen in Simplon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
M. & WINTERDAGEN Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 29 mei 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 11 december 2021.

Concert uitverkocht
M. & Winterdagen in Simplon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 11 dec
Winterdagen & M.
Simplon, Groningen

EXTRA INFORMATIE

De Rotterdamse artiest kreeg de kans om op festivals zoals Grasnapolsky en Oerol te spelen, en bracht reeds zijn langverwachte EP ‘Phase In’ uit op het Zweedse label 1631 Recordings. Winterdagen komt naar Simplon vergezeld met de woordkunstenaar M. In de gedichten van M. worden menselijke schoonheden van het hedendaagse met een kritische blik vertaald. Gezamenlijk werkten de twee artiesten de afgelopen jaren veel aan muzikale projecten, resulterend in hun EP genaamd ‘Lange Leegtes’. Je hoort daarop M. zijn observerende en beeldende teksten, in perfecte symbiose met de meeslepende piano- en synthesizer sounds van Winterdagen. Eind dit jaar zal de EP uitgebracht worden en op 19 december laten de artiesten hun nieuwe gezamenlijke werk horen.