concert: The Vices in Paradiso op DONDERDAG 30 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Vices
    Club Achtung! 2019
    © Parcifal Werkman
  • The Vices
    Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Vices in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
30 DEC
THE VICES Kleine Zaal, 16:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma The Vices

Dit concert ging door ondanks eventuele corona-maatregelen

Let op! Volgens onze informatie ging dit concert door ondanks eventuele corona-maatregelen. Mogelijk is de aanvangstijd gewijzigd, wordt er voldoende afstand gehandhaafd, is er een negatieve test verplicht of is dit concert onderdeel van een (Fieldlab) experiment.

EXTRA INFORMATIE

The Vices begon met een vliegende start in 2019 en speelde op festivals als de Popronde en Eurosonic, in het voorprogramma voor Yungblud en tourde door heel Engeland. Daarnaast werd de garagepopband uitgeroepen tot 3FM-talent met hun nummer 'Boy'. Zelf omschrijft de band hun muziek als "een mix van Cage The Elephant en The Strokes met een snufje surf", na het horen van EP 'Life Grows' is niet lastig te begrijpen waarom. In maart brachten ze hun debuutalbum 'Looking For Faces' uit.

Foto's van The Vices

Foto The Vices te Club Achtung! 2019 Foto The Vices te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto The Vices te Kink in Touch Live - 23/09 - Hedon Foto The Vices te Club Achtung! 2019 Foto The Vices te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto The Vices te Werfpop 2022
 
Bekijk alle 59 foto's van The Vices

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws