concert: Anna Von Hausswolff in Stevenskerk op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Anna Von Hausswolff in Stevenskerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
ANNA VON HAUSSWOLFF 20:15 uur Stevenskerk, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Toegang 21

EXTRA INFORMATIE

Sinds haar debuut weet Anna von Hausswolff te imponeren in stijlen als post-rock, progressieve rock, doom metal, modern klassiek, ambient en kerkmuziek. Op haar meest recente album ‘All Thoughts Fly’ schetst de Zweedse een heel nieuw muzikaal landschap waarbij woestenij en mystiek een plek krijgen in haar droomwereld.
De plaat is uitgebracht via het Southern Lord label van Greg Anderson, beter bekend van Sunn O))). Op dit album zet Von Hausswolff een gedurfde stap in haar oeuvre waarbij ze geheel instrumentaal te werk gaat met alleen een kerkorgel tot haar beschikking. De constante spanning is op bijna alle nummers hoorbaar en ondanks dat het spel minimaal is, wordt de dynamiek tussen klank en verbeelding gecreëerd door middel van orgeldrones en gelaagde klanken.

Al met al gaat dit een bijzondere luisterervaring opleveren in een quadrafonische (!) opstelling. Von Hausswolff gaat ‘All Thoughts Fly’ integraal vertolken op het monumentale Konigsorgel in deStevenskerk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Leden die hier naar toe gaan