concert: Paceshifters + Bongloard in EKKO op ZATERDAG 09 OKTOBER 2021

  • Money & The Man
    Paaspop 2019 - Zaterdag
    © René Obdeijn
  • Paceshifters
    Deep Purple - 4/12 - HMH
    © Bianca Stommel
ZA.
09 OKT
PACESHIFTERS + BONGLOARD 20:30 uur EKKO, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Paceshifters
Voorprogramma Money & The Man
Toegang 14 euro

EXTRA INFORMATIE

MELODISCHE ROCK VOL ZELFBEWUSTE LYRICS EN EEN VERTROUWDE BAK HERRIE.

In Vlaanderen zouden ze zeggen: we zien u graag. Dat is dan ook precies hoe wij over muzikale katalysator Paceshifters denken: voor plaat nummer vijf maakt het trio in EKKO alweer haar vijfde opwachting - als we die virutele 360-graden voor ons jubileum dan maar even niet meerekenen. En die nieuwe langspeler belooft wat: een vernieuwd melodisch rockgeluid gaat gepaard met zelfbewuste, reflectieve teksten over mens, klimaat en samenleving. Naast die vertrouwde bak herrie erbovenop natuurlijk: nieuwe tracks als Hurdles en Wasted Days eindigen precies zoals je van deze band hoopt: energiek, climactisch en vol ontlading. Welcome back, Paceshifters!

Support komt van Bongloard. Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Paceshifters + Bongloard in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Paceshifters, Money & The Man

Foto Paceshifters te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Paceshifters te Wolfmother - 24/07 - Melkweg Foto Paceshifters te Wende's Kaleidoscoop Foto Paceshifters te Cortonville Presenteert - 11/11 - Hedon Foto Paceshifters te Dicky Woodstock Foto Paceshifters te Come As You Are 2017
 
Bekijk alle 94 foto's van Paceshifters
Bekijk alle 7 foto's van Money & The Man

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen