concert: The Homesick in TivoliVredenburg op ZONDAG 17 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Homesick
    C/O Pop 2018
    © Irwan Notosoetarso
  • The Homesick
    Valkhof Festival 2017
    © Matthijs Mekking


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Homesick in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
17 OKT
THE HOMESICK Pandora, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht (door: EKKO )
2021
Hoofdprogramma The Homesick

EXTRA INFORMATIE

Na het uitbrengen van hun debuut-EP Twst Yr Wrsts in 2014 heeft de - toen nog - piepjonge band lekker doorgepakt, als we in snelle termen mogen praten. Het Friese trio The Homesick heeft sindsdien niet stilgezeten en liet in 2017 hun debuutalbum Youth Hunt los. Afgelopen jaar (2020) was daar opvolger The Big Excercise dat uitkwam via het label Sub Pop Records (o.a. J Mascis, Beach House, Weyes Blood en Rolling Blackouts Coastal Fever). De gejaagde post-punk van het trio krijgt op deze langspeler meer diepte in vorm van warmere, barokke elementen als piano, klavier, akoestische gitaar en klarinet.

Foto's van The Homesick

Foto The Homesick te Valkhof Festival 2017 Foto The Homesick te The Homesick - 13/10 - Patronaat Foto The Homesick te Motel Mozaïque 2019 Foto The Homesick te Motel Mozaïque 2019 Foto The Homesick te C/O Pop 2018 Foto The Homesick te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag
 
Bekijk alle 19 foto's van The Homesick

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden