concert: Wende Snijders in Paradiso op VRIJDAG 21 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Wende
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wende Snijders in Paradiso) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
21 JAN
WENDE SNIJDERS Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Wende

EXTRA INFORMATIE

Singer-songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer: Wende is het allemaal en helemaal. Op 1 mei 2021 presenteert Wende de première van haar nieuwe show 'De Wildernis' in Paradiso. In samenwerking met een team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die raken in het hoofd, hart en onderbuik. Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling waarbij muziek en design versmolten worden tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, spannende elektronica en klassieke invloeden sleept Wende het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in.

Foto's van Wende

Foto Wende te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Wende te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende te Appelpop 2013 Foto Wende te Welcome To The Village 2018 - zaterdag Foto Wende te Wende Snijders - 12/10 - 013 Foto Wende te Eurosonic Noorderslag 2011
 
Bekijk alle 178 foto's van Wende

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest