concert: Kiwi Jr in Doornroosje op WOENSDAG 22 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kiwi Jr in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
22 SEP
KIWI JR Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Kiwi Jr

EXTRA INFORMATIE

Het viertal van Kiwi Jr. maakt aanstekelijke popsongs met puntige teksten die je zonder moeite terugbrengen naar de jaren ‘90. De Canadezen hebben een studentikoze jeugdige uitstraling die doet denken aan de rammelende gitaarpop van Weezer, de onvatbare droge humor van Pavement en het opgejaagde van de seventies college punk, inclusief de schreeuwerige slogans refreintjes. Maar ook de voorliefde voor Britpop is terug te horen in het verhalende Tyler.
Na hun debuutalbum ‘Football Money’ uit 2020 volgde eerder dit jaar de opvolger ‘Cooler Returns’. Een energiek gitaaralbum dat stilzitten vrijwel onmogelijk maakt. Op deze plaat speelt de band middels een verrassend veelzijdige verzameling catchy gitaarriffs alle corona-frustratie van het afgelopen jaar van zich af. Ze creëren hun eigen wereldje vol dagdromen en absurde humor, en daarmee biedt ‘Cooler Returns’ een muzikale ontsnapping voor iedereen die even weg wil uit de grote boze buitenwereld.

Gerelateerde concerten