concert: Turia / Ultha in Doornroosje op VRIJDAG 24 SEPTEMBER 2021

VR.
24 SEP
TURIA / ULTHA Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Turia Ultha
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Turia / Ultha in Doornroosje
Tickets Turia / Ultha:
vr 24 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Ultha en Turia, twee fantastische, experimentele black metal bands in bloedvorm staan te trappelen om weer live te spelen. Twee bands die tevens hun meest recente werk te gehore willen brengen.

Turia heeft op het nieuwe album ‘Degen van Licht’ hun kenmerkende priemende en ijskoude blackmetal geluid verrijkt met hypnotiserende, welhaast progressieve tonen met benevelende spacerock geluiden uit de jaren ’70. Sfeervol en duister. Een prachtplaat. Mistroostigheid klonk zelden zo opbeurend mooi.

Ultha heeft onlangs twee nieuwe nummers vrijgegeven via Bandcamp. Het geluid van de Duitse band uit Keulen is krachtig, vuil en rauw. Melancholie en agressie gaan hand in hand in de lang uitgesponnen nummers waarbij cleane zang met rauwe vocalen worden afgewisseld. De wisselwerking tussen snelle en trage ambient-achtige passages dragen daarnaast bij aan de dynamische sound.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Turia / Ultha in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Turia, Ultha

Foto Turia te Soulcrusher 2019 Foto Turia te Soulcrusher 2019 Foto Turia te Soulcrusher 2019
 
Bekijk alle 3 foto's van Turia

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan